Halle Berry: “«Cloud Atlas» este o experienta cinematografica unica in viata”

Halle Berry: “«Cloud Atlas» este o experienta cinematografica unica in viata”Halle Berry a descris rolul principal pe care il interpreteaza in filmul “Cloud Atlas” ca fiind “o experienta cinematografica unica in viata”. Filmul “Cloud Atlas” este regizat de fratii Wachowski si Tom Tykwer si este o ecranizare a romanului omonim al lui David Mitchell, publicat in 2004, a carui poveste se petrece de-a lungul a sase generatii, incepand din secolul 19 si pana intr-un viitor postapocaliptic.

Intrebata de catre reporterii unui tabloid renumit de peste Ocean care este parerea ei vizavi de rolul pe care il interpreteaza in film, Halle Berry a raspuns simplu: “Este unul dintre cele mai interesante proiecte ale mele”. Privind actiunea filmului in care fiecare actor interpreteaza mai multe personaje iar infatisarile acestora se schimba constant evocand diferite perioade, rase si chiar sexe, Halle a adaugat: “Sunt atat de multe bariere ce au fost incalcate in acest film, atat de multe concepte interesante ce sper ca vor face oamenii sa se gandeasca si sa perceapa in alt mod evolutia lumii”.

Filmul “Cloud Atlas” va fi lansat pe 26 octombrie in Statele Unite si pe 22 februarie 2013 in Marea Britanie.  Pelicula ce ii are in distributie pe Tom Hanks, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Susan Sarandon isi va face lansarea pe marile ecrane si in Romania pe data de 23 noiembrie. Pana atunci, va lasam sa urmariti trailerul pentru a va face o idee mai clara. Enjoy!


Deschide videoclipul

 

Text: Andreea Popescu

octombrie 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate