H&M + Anna Dello Russo = o colectie stralucitoare de accesorii

poza_hmIn aceasta toamna, H&M lanseaza o noua colectie speciala, doar ca nu in colaborare cu o mare casa de moda, asa cum ne-am obisnuit, ci cu editorul Vogue Japonia, Anna Dello Russo. Anna este un nume foarte cunoscut in lumea modei, tinand cont ca, timp de 18 ani, inainte de a lucra pentru Vogue Japonia a fost editor la Vogue Italia.

Colectia creata de aceasta va cuprinde bijuterii, incaltaminte si clutch-uri in stilul baroc. Auriul este predominant in aceasta colectie, cu cateva accente de turcoaz. Vorbim despre accesorii extrem de stralucitoare, la propriu, genul de bijuterii sau clutch-uri care iti sar in ochi de la o posta, care sunt pana la urma o marca a stilului Annei Dello Russo. Nu stiu insa cati il impartasesc, dar cel mai probabil se vor gasi suficienti “fashionisti” entuziasti care sa-si doreasca sa colectioneze aceste accesorii shiny, macar de dragul faptului ca au fost create de o persoana cu nume sonor.

Pana la aparitia pe 4 octombrie a colectiei in magazine, va invit sa va delectati cu videoclipul pe care Anna l-a realizat pentru promovarea colectiei, in care canta  10 legi simpatice ale modei imbracata intr-o rochie mini de latex si accesorizata cu creatiile sale. “Moda este o declaratie a propriei tale libertati”, “Moda este mereu inconfortabila”, “Nimic nu este mai sexy ca excesul” sunt trei dintre ele, iar pe restul le puteti afla aici:

 

Text: Bianca Badescu

Foto: vogue.co.uk