H&M celebreaza sezonul de sarbatori impreuna cu vedete si UNICEF

H&M celebreaza sezonul de sarbatori impreuna cu vedete si UNICEFPersonalitati din lumea filmului, a modei, a artei si a muzicii se reunesc alaturi de cei dragi pentru campania H&M a sezonului de sarbatori, prin care se vor strange fonduri pentru UNICEF.

Campania celebreaza valoarea apropierii – Karen Elson este fotografiata alaturi de sora ei, Kate, in timp ce Georgia Jagger este insotita de mama ei, Jerry Hall. Bryan Ferry este fotografiat alaturi de fiul lui, Tara, in timp ce Abbey Lee apare alaturi de prietenul ei, Matthew Hutchinson.

Toti sunt imbracati in alb, tema unificatoare fiind stralucirea iernii. Pentru a arata care este adevarata semnificatie a acestui sezon, o parte din fondurile obtinute din vanzarea articolelor vestimentare alese vor fi donate catre UNICEF.

Aceste produse vor avea atasata o eticheta speciala, H&M urmand sa doneze catre UNICEF in jur de un dolar din valoarea fiecarui articol vandut, suma ce echivaleaza cu costul unei saptamani de scolarizare pentru un copil din Bangladesh.

Text: Andreea Popescu

noiembrie 25th, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate