“Happy Show” cu Gina Pistol si Jojo!

“Happy Show” cu Gina Pistol si Jojo!Gina Pistol impreuna cu simpatico Jojo fac deliciul telespectatorilor si se transforma in protagonistele propriului show, Greta & Areta SHOW, in cadrul “Servicului Roman de Comedie”. Doua prezente de senzatie, pline de sex-appeal si cu glumele la purtator, Greta si Areta se ocupa cu realizarea celor mai siropoase interviuri, tratand subiecte de mare interes, Vuitopane, Dolce Gabane, Prade si Cocosanele… pentru doua fete moderne si lipsite de prejudecati. Cel mai nou cuplu de blonde de la SRC ne-a fascinat si pe noi, asa ca ne-am dorit sa vi-l prezentam si voua. Dragilor, atentie: Greta si Areta intra-n actiune!

 Gina Pistol

TONICA: Cum s-a ajuns la colaborarea cu “Serviciul Roman de Comedie”?

G: Cand filmam pentru un show culinar, la un alt post de televiziune, am avut ocazia sa petrec mult timp in compania lui Jojo. Este un om minunat, vesel. Ne petreceam pauzele alaturi de ceilalti colegi razand. Ea a venit cu propunerea de a juca un rol mic in serialul “Spitalul de dementa”. Asa l-am cunoscut pe Toni Grecu. Se pare ca am facut echipa buna cu Jojo (rade).

 

TONICA: Cat de bine te prinde comedia?

G: Mi se potriveste ca o manusa. Sunt un om vesel. Imi place sa rad si sa-i fac pe cei din jurul meu sa rada. Deci mai bine de atat nu se poate.

 

TONICA: Ce inseamna pentru tine rolul din SRC si cat timp te-ai pregatit pentru acest rol?

G: Nu a fost nevoie de pregatire. Asa cum am mai spus, imi place sa rad. Imi plac ironia si autoironia. Plus ca, fara sa vreau, ma invart intr-o lume care imi ofera ocazia sa-mi dezvolt cat mai multe personaje, asa cum sunt si cele doua fete delicioase, Greta si Areta.

 

TONICA: Care este povestea Gretei, personajul pe care il interpretezi in cadrul show-ului?

G: Greta poate sa fie colega de clasa, vecina de palier, fata din reviste sau care apare la televizor, ca asistenta sau “vedeta”. Bine, poate putin exagerata, dar esenta este aceeasi (rade). Daca te uiti mai atent in jurul tau, le vei recunoaste pe Greta, Areta, Lovinia si restul personajelor pe care noi le interpretam.

 

TONICA: Te vezi in postura de actrita pe termen lung? Sau este doar o pasiune de moment?

G: Imi doresc sa petrec cat mai mult timp alaturi de echipa Serviciului Roman de Comedie.

 

TONICA: Ce sfaturi ai primit de la Jojo?

G: Sa am incredere in mine! 

 

TONICA: Care este atmosfera de la filmari? Cum te intelegi cu noii colegi?

G: Ziua de filmare este ca o zi de terapie prin ras. Colegii mei sunt oameni talentati, vii! Este o placere sa-ti petreci timpul alaturi de ei.

 

TONICA: Ce sacrificii ai face tu pentru un rol?

G: Nu stiu cum sa-ti raspund la aceasta intrebare. Depinde de rol si de sacrificiile pe care trebuie sa le fac.

 

TONICA: Cum este viata ta in prezent? Esti implinita pe toate planurile? Si daca nu, ce ti-ai mai dori?

G: Sunt un om care se autoeduca. In ultimi doi ani, am evoluat enorm. Sunt un om care invata si care cauta raspunsuri.

 

TONICA: In ce alte proiecte profesionale mai esti implicata?

G: Acum mai fac parte si din echipa care se ocupa de Danube Delta Rally. Iar in perioada 29-31 mai o sa fiu la Tulcea pentru a participa la un eveniment de referinta pe harta automobilismului sportiv romanesc.

 

TONICA: Cum ai defini acest moment al vietii tale?

G: Intr-un cuvant: EVOLUTIE! (rade)

 

“Happy Show” cu Gina Pistol si Jojo!Catalina Grama (Jojo)

TONICA: Buna, Jojo. Ce ne poti spune despre noul proiect al “Serviciului Roman de Comedie”? Sezon nou, colegi noi, un nou post de televiziune, ce a mai ramas din ce stiam?

J: Dupa cum stiti, eu nu sunt la prima prezenta la Antena 1. S-au schimbat multe in companie, e adevarat, dar am redescoperit oameni minunati, pasionati de munca lor. Si parafrazand emisiunea noastra de la Antena 1, “Happy show”, sunt fericita!

 

TONICA: Ce ne poti spune despre Areta, personajul interpretat de tine in noul sezon SRC?

J: Areta, senzuala Areta, este modelul de pitipoanca, “desenata” cu tuse ingrosate, care isi doreste masina, posete, bani. Prefera barbatii cu portofelul mare si cu caracterul mic.

 

TONICA: Prietena ta, Gina Pistol, face acum parte din SRC. Cum va intelegeti lucrand in aceeasi echipa?

J: Ma leaga o frumoasa  si sincera prietenie cu Gina, iar atunci cand Toni Grecu cauta o anume tipologie de personaj, m-am gandit imediat la ea. I-am si spus lui Toni ca Gina este o actrita foarte talentata, cu un incredibil simt al umorului si al autoironiei.

 

TONICA: Tu si Gina formati un cuplu de senzatie si plin de umor. Greta&Areta Show! Ce au in comun simpaticele Greta si Areta?

J: Greta si Areta au in comun fizicul si idealurile: sa aiba cat mai multi bani si sa nu munceasca deloc.

 

TONICA: Care este misiunea celor mai amuzante blonde din showbiz?

J: Misiunea lor este de decor viu, agrementare estetica si element de scenografie de mare finete, dar cu mult sex-appeal.

 

TONICA: In ce postura te regasesti cel mai bine: in zona divertismentului de televiziune sau jucand intr-o piesa de teatru?

J: Ambele impostaze ma bucura in egala masura si imi aduc satisfactii imense. Fie ca sunt cu colegii mei talentati si simpatici de la Serviciul Roman de Comedie, la filmarile de la “Happy show”, in platoul de filmare, fie ca sunt pe scena unui teatru, ma simt privilegiata.

 

TONICA: Esti considerata una dintre cele mai promitatoare actrite ale cinematografiei romanesti. Cum e sa fii vedeta in Romania de azi?

J: Nu stiu cum e sa fii vedeta, nu ma consider ca facand parte din aceasta categorie. E adevarat ca oamenii ma recunosc pe strada, ca se bucura ca ma vad si asta inseamna ca, de-a lungul anilor, le-am adus bucurie si relaxare.

 

“Happy Show” cu Gina Pistol si Jojo!TONICA: In ce alte proiecte profesionale mai esti implicata?

J: Am pus voci la cateva filme de desene animate, proiecte care m-au bucurat nespus.  Achim, baietelul meu, este in perioada in care adora desenele animate. Am si mers amandoi la cinematograf si ne-am distrat extrem de mult. Iar de curand, am inceput repetitiile pentru un film muzical de televiziune.

 

TONICA: Cum ai defini acest moment al vietii tale?

J: Fericire si implinire sunt  cuvintele care imi vin in minte acum. Achim, profesia mea, oamenii care ma inconjoara in fiecare zi, culorile si florile din casa mea, toate ma incarca cu energie pozitiva.

 

Text: Alexandra Lupu