Harry şi Meghan, sumă astronomică pentru securitatea personală

Foştii duci de Sussex plătesc lunar 270 de mii de dolari pentru securitatea familiei lor. Cum Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să fie independenţi financiar, aceştia trebuie să-şi plătească singuri, inclusiv, securitatea.  

Cuplul a luat decizia de a renunţa la titlul regal, iar de câteva luni s-a mutat în Los Angeles. Mutaţi în SUA, Donald Trump le-a transmis că statul nu va suporta cheltuielile acestea ale foştilor duci britanici.  

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI!

Zilele trecute, aflaţi în noua lor locuinţă din Beverly Hills, familia fostă regală a fost surprinsă de câteva drone, în timp ce luau masa. Vezi întreaga ştire AICI! Şi, chiar dacă plătesc 270 de mii de dolari pe securitate, aceştia tot au apelat la serviciile poliţiei locale.

Deşi Meghan şi prinţul Harry ştiu că dronele au fost trimise de către paparazzi, nu pot însă dormi liniştiţi din cauza ameninţărilor pe care le primesc de când şi-au oficializat relaţia.

Prinţul Harry are o avere estimată la aproximativ 40 de milioane de dolari, adunată din moşteniri, iar Meghan Markle are câteva economii făcute de pe timpul când era actriţă. Specialiştii spun că, deocamdată, cuplul nu adună destui bani pentru a acoperi toate cheltuielile pe care le au în “noua lor viaţă”.

Cei doi s-au mutat în L.A. la începutul pandemiei, într-un conac evaluat la 18 milioane de dolari. Cum nu există încă acte de vânzare-cumpărare a imobilului, se presupune că foştii duci stau în chirie, aşadar, trebuie să scoată din buzunarele proprii şi aceşti bani.

Uite cum arată moşia din Beverly Hills în care stau Meghan şi Harry!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images