Harry și Meghan au urmărit Parada de la o fereastră a Palatului Regal

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a marcat şi prima apariție publică a Ducilor de Sussex, Harry și Meghan Markle în Marea Britanie, după ce au renunțat la rangul de membri ai Familiei Regale Britanice, în Ianuarie 2020. Cuplul a fost prezent la ceremonia Jubileului de Platină, nu ân balconul official alături de ceilalţi membri ai familiei regale, ci au urmărit parada în cinstea Reginei din Biroul Generalului Maior, ce are vedere la Whitehall Parade Ground.Prima apariție după plecarea în America

Atât Meghan, cât și Harry au fost protagoniștii unor momente adorabile alături de fetele Zarei Tindall – nepoata preferată a Reginei. Meghan a fost surprinsă în timp ce glumeau cu Savannah Phillips, fiica fiului Prinţesei Anne, Peter Phillips, şi a fostei sale soţii Autumn Kelly, potrivit Sky News. La un moment dat, micuța prințesă ar fi fost gata chiar să îi ofere un pupic soției lui Harry.

Paparazzi i-au surprins pe Harry şi Meghan și alături de Ducele de Kent, vărul Reginei, în vârstă de 86 de ani, cel cu care Suverana a ieșit pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări partea finală a parade Trooping the Colour.

Având în vedere că a renunţat la titlurile militare onorifice, Prinţul Harry a ales să poarte la eveniment costum în loc de uniformă militară, așa cum au purtat tatăl şi fratele său.

Meghan a respectat protocolul

Cât despre Meghan, se pare că soția Prințului Harry a făcut tot posibilul și a reușit să respecte întocmai protocolul evenimentului, alegând o ținută elegantă. A purtat rochie bleumarin, pe care a accesorizat-o cu o pălărie amplă, cu o fundă în ton cu rochia.

Și se pare că Meghan Markle și Prințul Harry vor participa alături de copiii lor – Archie și Lilibet, la reuniunea de familie, ce va avea loc în curând. Atunci va fi momentul în care micuții lor se vor întâlni cu verișorii primari, pe George, Louis și Charlotte.

La fel de protocolară a fost ţinuta Ducesei şi în a doua zi a Sărbătorii de Thanksgiving la Catedrala St Paul din Londra. Meghan Markle a purtat o haină midi într-o nuanță de alb-crem, cu pălărie și pantofi în același ton, cu părul prins într-un coc la baza capului. Prințul Harry a ales o redingotă de ceremonie, special pentru Jubileul de Platină al bunicii sale.

Adelina Mariş

Foto Hepta şi Twiter