Heath Ledger – greu de egalat in noul film “Batman” de catre Tom Hardy?

Heath_LedgerTom Hardy, actorul care joaca rolul negativ in cel mai nou film Batman – Dark Knight Rises, nu vrea sa fie comparat cu Heath Ledger, actorul care a jucat in filmul din 2008.

Heath Ledger, care a si murit la scurt timp dupa ce a filmat Batman Dark Knight, a ramas in istorie pentru modul extraordinar in care a construit personajul Joker.

Tom Hardy, al carui personaj se va numi Bane, este constient ca o prestatie ca cea a lui Heath Ledger este greu de egalat, asa ca ii roaga pe cei care vor vedea filmul sa nu incerce sa faca paralele intre jocul sau actoricesc si cel al lui Heath: “Asta ar insemna sa intru in competitie cu cineva care este clar genial”, a spus Tom. “Nu este vorba de al cui talent este mai mare sau a cui munca este mai buna. Este vorba despre a incerca sa dam ce e mai bun din noi, decat sa incercam sa fim mai buni decat altcineva”. Si, intr-adevar, fiecare actor are stilul sau unic de a interpreta personajele, insa cand ii iei locul unui actor extrem de indragit, intr-un film atat de popular cum este Batman, este greu sa scapi de comparatii. Asa ca nu putem decat sa speram ca si Tom a facut un rol extraordinar.

Text: Bianca Badescu