Heidi Klum a pozat nud

wallpapers-celebridadesDesi are 38 de ani, arata uluitor, are un corp de invidiat si nimeni nu poate spune ca nu este asa. Frumoasa Heidi Klum, caci despre ea este vorba, a decis sa nu tina acest lucru numai pentru ea si sa isi dezvaluie formele voluptuoase si trupul peste care varsta si nasterile par a nu fi lasat nicio urma.

Asadar, Heidi a pozat complet goala, acoperindu-si partile intime cu mainile in paginile revistei Allure, revista pe a carei coperta apare in editia lunii mai.

Intrebata despre operatiile estetice, Klum a declarat: “Fiecare persoana are propria viziune despre ceea ce este si despre ceea ce nu este frumos, iar mie operatia estetica nu imi surade. Mai ales atunci cand vad ca fetele tinere apeleaza la ea. Nu vreau sa dau nume, insa intalnesc persoane pe care le-am vazut in urma cu cinci ani si care au apelat la o astfel de tehnica, iar acum sunt de nerecunoscut. Si cunosc fete care au pe jumatate varsta mea si care isi fac operatii estetice. Ma intreb ce vor face la 40, 50 de ani.” De asemenea, Heidi a mai vorbit despre divortul sau de Seal, despre cum a depasit perioada prin care a trecut, dar si ce crede despre barbatii homosexuali.

 

Text: Ruxandra Raica