Heidi Klum a recunoscut ca are o relatie cu bodyguardul sau

aaaaheidi-klum-582In urma zvonurilor care au prins viata legate de o posibila relatie intre Heidi Klum si bodyguardul ei, modelul s-a vazut nevoita sa accepte faptul ca presei nu ii scapa nimic.

Prin urmare, Heidi a recunoscut faptul ca are o frumoasa relatie de dragoste cu garda sa de corp. Se pare ca, dupa spusele modelului, aceasta nu ar fi dat nicio declaratie referitoare la relatia dintre ea si Martin Kristen deoarece considera ca povestea sa de iubire este abia la inceput si nu poate vorbi despre o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Invitata la emisiunea lui Katie Couric si intrebata de aceasta relatie, Heidi a declarat ca nu poate spune prea multe despre aceasta legatura.

“Nu stiu daca as putea numi asta o relatie, pentru ca abia a inceput. Nu stiu, chiar nu stiu unde o sa duca totul.

Katie a mai intrebat-o pe Heidi cum a prins viata aceasta poveste de dragoste, avand in vedere ca Martin a devenit protectorul familiei sale inca de pe vremea in care aceasta era casatorita cu cantaretul Seal. 

Cuplul are impreuna trei copii biologici – Henry si Johan. Heidi, in varsta de 38 de ani, si Seal, in varsta de 48 de ani, s-au casatorit in mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului si-au reinnoit juramintele, insa nu atat de mult incat sa ramana impreuna.

„Da, este adevarat ca il cunosc pe Martin de multi ani. El este cel care a avut grija de mine, de familia mea si cel care mi-a protejat cei patru copii: Leni (8 ani), Henry (6 ani), Johan (5 ani) si Lou (2 ani). E un barbat extraordinar si iata ca ne-am cunoscut si dintr-un unghi complet diferit acum”, a comentat Klum, explicand apoi ca legatura ei cu Martin a inceput dupa separarea de Seal. “Nu m-am uitat la alt barbat cat timp am fost cu Seal”, a precizat modelul in show-ul TV.

Text: Andreea Popescu