Heidi Klum, in tandreturi cu bodyguardul sau

Heidi-Klum-Hot-Wallpapers-1600-x-1200-1050x787„Ca sa uiti pe cineva pe care iubesti trebuie sa il inlocuiesti cu altcineva”, spunea o vorba celebra. Celebru este si supermodelul care si-a gasit alinarea in bratele altui barbat decat cele ale fostului sot. Conform tabloidelor locale de peste Ocean, se pare ca superba blonda Heidi Klum si-a gasit linistea sufleteasca dupa divortul de fostul ei sot, cantaretul Seal, cu care a fost casatorita sapte ani.

     Astfel, se zvoneste ca modelul in varsta de 39 de ani ar avea in prezent o relatie cu nimeni altul decat bodyguardul sau.

     Ceea ce a atras atentia jurnalistilor a fost momentul de tandrete dintre Heidi si bodyguardul sau. Dupa un asa moment, se pare ca cei doi indragostiti nu au mai lasat loc de nicio suspiciune. Un al doilea motiv pentru care zvonurile acestea au prins viata consta in faptul ca in prezent Heidi Klum se afla in vacanta in Sardinia, Italia, impreuna cu familia si cu bodyguardul ei.  Conform Daily Mail, cei doi isi petrec majoritatea timpului impreuna.

     Klum nu a comentat zvonurile privind presupusa sa relatie cu garda de corp.

 

Text: Andreea Popescu