Heidi Klum le multumeste fanilor pentru incurajari

-0a0a0a0a0a0a0a0aallpapers-celebridadesPovestea de dragoste dintre Seal si Heidi Klum a ajuns la final. Frumosul cuplu s-a casatorit in anul 2005 si, de atunci, si-a reinnoit juramintele in fiecare an, in prezenta celor apropiati. Heidi si Seal au impreuna patru copii, doi baieti: Henry si Johan, si doua fetite, Leni, al carui tata biologic este Flavio Briatore,  si Lou, care are doar doi ani. Dupa opt ani de casnicie, Heidi Klum a facut, la inceputul acestui an, un anunt care a socat lumea showbiz-ului: va divorta de Seal.

Pentru prima data de cand s-a declarat divortul, supermodelul Heidi a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre acest lucru. Ea a revenit la postarile de pe Twitter, in care le spune fanilor: “Salutare tuturor, vreau sa va multumesc pentru tot sprijinul oferit. Aceste incurajari inseamna enorm pentru mine… multumesc inca o data. Toate cele bune celor mai buni fani din lume!”.

Desi Heidi a postat un mesaj scurt si dulce, Seal a tinut sa spuna unei lumi intregi suferinta prin care trece. El si-a exprimat tristetea si dragostea fata de Heidi in fata moderatoarei Ellen DeGeneres, spunand: “Dragostea mea fata de ea n-a scazut niciun pic. O iubesc din toata inima. Cum poti sa nu iubesti pe cineva cu care ai petrecut opt ani?”, a marturisit cu inima deschisa cantaretul.

Seal a vorbit, de asemenea, si despre faptul ca inca poarta verigheta si ca nu face acest lucru doar de ochii lumii: “Verigheta reprezinta respectul pe care i-l port fostei mele sotii. Ea este sinonim cu loialitatea, cu amintirile frumoase si cu cele patru mici minuni care au aparut in viata mea”, a mai adaugat Seal.

 

Text: Andreea Popescu