Hermes a creat o geanta de 2 milioane de dolari

hermes-gold-handbagIn timp ce oamenii de rand se confrunta cu criza financiara, marilor branduri nu prea le pasa. Dovada sta geanta de 2 milioane de dolari creata chiar de brandul Hermes. Asa cum va asteptati, geanta nu este una obisnuita si nici nu ar avea cum sa fie, mai ales ca este facuta din aur masiv si din mii de diamante minuscule. Si sa nu credeti ca supergeanta va fi una incapatoare, pentru ca… surpriza, nici macar o pereche de ochelari nu o sa va incapa in ea.

Potrivit The Financial Times, Hermes, care produce deja unele dintre cele mai scumpe genti din lume, Birkin si Kelly, a apelat la ajutorul lui Pierre Hardy pentru a realiza aceasta geanta. Geanta din aur masiv al carui maner este batut in diamante are un design ce imita pielea de crocodil, fiind o copie mai mica a celebrelor genti Kelly.

Exista patru variante de model, fiecare urmand sa fie reprodusa de trei ori. Asadar, gentile editie limitata sunt exclusiviste si se vor vinde la pretul exorbitant de aproape 2 milioane de dolari. Suntem curioase cine vor fi fericitele posesoare. Voi ce credeti?

 

Text: Ruxandra Raica

Sursa: www.hotonline.net