Hilary Duff si Charlie Sheen, colegi de platou in comedia “She Wants Me”

HilaryO noua colaborare cinematografica ce va bucura mii de fani i-a adus impreuna pe Charlie Sheen si Hilary Duff in comedia romantica“She Wants Me”. Scenariul si regia ii apartin lui Rob Margolies, iar Danny Roth, de la compania de productie Stonebrook Entertainment, si-a asumat sarcinile de producator.

Faptul ca Danny Roth a adaugat-o pe Hillary Duff in distributia comediei il face sa fie sigur ca filmul va inregistra un succes si ca va avea un feedback pozitiv. Rob si Danny considera ca talentul actoricesc al lui Duff te face sa urmaresti orice film, emisiune sau melodie in care apare vocea sau imaginea ei.

Actiunea comediei arata cat de complicata este viata scriitorului nevrotic Sam (Josh Gad), care este pus in situatia de a alege intre iubita lui, Sammy (Kristen Ruhlin), si o starleta aflata pe val la Hollywood (Hilary Duff) pentru rolul principal feminin in scenariul sau. Ca si in viata reala, Sam ajunge sa fie prins la mijloc intre sentimentele de afectiune si loialitate fata de iubita si dorinta arzatoare ca proiectul sau sa aiba succes.

Potrivit Hollywood Reporter, actorul Charlie Sheen va avea o aparitie cameo in aceasta comedie romantica, insa nu va interpreta un rol, ci se va juca pe el insusi. Din distributia filmului “She Wants Me” mai fac parte si Debra Jo Rupp, Wayne Knight, Johnny Messner, Aaron Yoo si Melonie Diaz.

 

Text: Andreea Popescu