Holly Valance, nunta in Los Angeles cu Nick Candy

Holly Valance, nunta in Los Angeles cu Nick CandyAsa cum am mentionat intr-un material anterior, saptamana trecuta a fost una plina de evenimente deosebit de importante pentru vedetele internationale. Daca Anne Hathaway s-a casatorit, de ce nu ar fi facut-o si Holly Valance? Asadar, Holly Valance si Nick Candy si-au unit destinele tot sambata, 29 septembrie, in Los Angeles.

Potrivit surselor, Holly a purtat o rochita superba si a avut un buchet rosu inchis, in timp ce Nick a optat pentru un smoching.

Oaspetii care au venit de peste tot au fost transportati cu ajutorul unor miniautobuze. Ceremonia a facut parte dintr-un weekend de trei zile de petrecere care a inceput vineri cu un dineu in Beverly Hills si s-a incheiat duminica cu un gratar. Holly se pare ca s-a bucurat din plin de mancarurile servite, mai ales ca a tinut o dieta stricta pentru a fi in forma la marele eveniment. Inainte de nunta, Holly a purtat cu ea o poza a rochiei pe care trebuia sa o imbrace, astfel incat sa reuseasca sa se mentina. Se pare ca Holly este o gurmanda si va lupta mereu pentru a avea o greutate optima.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate