Horia Brenciu, celibatarul care adora femeia

Horia Brenciu, celibatarul care adora femeiaAre momente cand este foarte prezent in tot ceea ce presupune lumea mondena si momente cand se lasa asteptat, dorit… ca acum. L-am provocat pe charismaticul Horia Brenciu la un dialog tonic despre importanta femeii in general dar si in particular, cat si despre ce asteptari au barbatii de la jumatatea cea mai frumoasa a lumii, femeia.

 
Se spune adesea ca in spatele unui barbat de succes se afla intotdeauna o femeie puternica sau ca, daca barbatul este capul, femeia este gatul, si tot asa. Horia Brenciu a fost intotdeauna extrem de rezervat in ceea ce priveste viata personala.

 Gurile rele spun ca Horia Brenciu nu ar renunta la celibat sub nicio forma cu toate ca de mai bine de un an si jumatate traieste o poveste de dragoste cu Alice Dumitrescu, producatorul serialului „Om sarac, om bogat” in care a jucat si el. Au barbatii „fobia angajamentului”? Horia spune „ca unii o au, altii nu. Nu ne nastem maturi si nici nu murim intelepti”. Sunt insa doua cuvinte in opinia lui Horia despre ce-si doresc barbatii: „Dragoste neconditionata. Doua cuvinte simple, dar atat de disputate…”

„Femeile nu fac greseli. Ele se perfectioneaza”
Daca ar fi sa creioneze un portret al femeii ideale, pentru Horia ea ar trebui sa fie doar „un pic mai inalta…”. Simplu, nu? Doar aparent. Fiindca, in opinia artistului, atunci cand vine vorba despre greselile pe care le fac femeile, el raspunde sincer: „Femeile nu fac greseli. Se perfectioneaza”. Asadar, un adevarat cult pentru jumatatea de langa el. Dar ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de un anumit tip de femeie in timp ce altele il lasa indiferent? „As lasa hormonii mei sa vorbeasca, dar raspunsul meu ar putea parea usuratic. Iubesc femeia nebuna, cuminte, frumoasa si calda. Sunt nebun dupa femeia potrivita, mignona, sensibila si inteligenta. Ador femeia care zambeste ironic, paseste ademenitor si glumeste, uneori deocheat. Restul, nu ma intereseaza!”. In concluzie, aproape toate tipurile de femeie. Ce sa mai vorbim, Horia este un cuceritor!

„Noi, barbatii, iubim ceva mai complex”
Ei bine, si pentru Horia va veni probabil o zi in care va spune DA in fata ofiterului Starii Civile si va pune capat pentru totdeauna vietii de burlac. Va veni o zi cand va fi probabil un tatic minunat, tinand cont de adoratia evidenta pe care o are pentru copii. Copiii intregesc insa cuplul? Dar banii? Ce importanta au? „Copiii intregesc triunghiul conjugal: mama, tata, copil, iar banii il completeaza.” Iubesc barbatii altfel decat femeile? Concluzia pe care o trage Horia este ca „ne iubim si ne uram la fel de pasional, de ambele parti, cu singura diferenta ca noi, barbatii, iubim ceva mai complex”.

 

Text: Maria Bratu