Horoscopul carierei

cariera_astrologie_noiembrieSemnele zodiacale arata, prin felul in care ne caracterizeaza, si domeniile profesionale pe care le putem alege, astfel incat sa ne integram util si armonios fara sa ne simtim frustrati de viata noastra.

Berbec
Cum esti plina de energie si impetuoasa, guvernata de catre Marte, poti fi o buna sportiva, chirurg sau femeie de afaceri. Preferi actiunea si de aceea nu ai ce cauta in domenii care cer multa rabdare.

Taur
Senzuala si atrasa de eleganta, ti se potriveste o munca in care ambientul conteaza, felul in care vorbesc sau se imbraca oamenii. Poate fi comert, lucru cu bani, obiecte frumoase, plante sau produse alimentare.

Gemeni
Cum esti vesnic in miscare si trebuie sa vorbesti si sa schimbi mediul, este nevoie de o munca de teren, sa intri in contact cu multi oameni, precum comert, profesor cu predare in diverse scoli, agent de publicitate.

Rac

Sensibil si visator, racului ii place sa stea in locuri care miros a poezia altor vremuri, asadar intr-un muzeu, biblioteca, intr-o institutie de cultura sau ascultand, ca psiholog, confesiunile si povestile altora.

Leu
Pentru tine este nevoie de un spatiu mai larg in care sa iti desfasori in toata splendoarea talentele si energia pentru ca altfel ti se intorc impotriva si ii termini nervos pe toti din jur. Poti fi actor, profesor, impresar artistic sau sportiv.

Fecioara
Responsabila, pentru tine este important sa stii ca munca ta este de folos, ca cei din jur te asteapta sa-i ajuti si sa-i salvezi. Poti fi asistent, nutritionist, responsabil cu igiena, poti avea un job care cere atentie la detalii.

Balanta
Venusiana, atrasa de eleganta ca si Taurul, te caracterizeaza un comportament amabil. Esti diplomata si poti fi un bun consilier, creator de moda sau model. Ai inclinatii catre arta sau publicitate.

Scorpion
Pentru tine sunt atractive atat domeniile care te scot la lumina rampei, cat si cele care iti ofera placerea muncii din umbra. Poti fi actrita, politista, detectiv, om de afaceri sau politic.

Sagetator
Ti se potriveste o meserie cu drumuri multe. Poti fi jurist, consilier al unor culte sau artisti. Pentru tine e important sa iti urmezi un crez si sa descoperi mereu lucruri noi.

Capricorn
Organizarea este ceea ce te caracterizeaza. Nu ca ai fi neaparat ordonata, dar stii sa-ti organizezi munca ta si mai ales a altora. Ai fi buna de administrator sau coordonator al unor echipe de lucru. Este indicata o afacere proprie.

Varsator
Importanta ar fi miscarea, dar poate originalitatea si mai ales contactul cu alti oameni. Poti fi profesor, poti face film, fotografie sau divertisment. Ai extravaganta si uneori ai idei vizionare.

Pesti
Suferinta care cere alinare te poate face sa lucrezi cu oameni care au nevoie de ingrijire. Sensibila si talentata, poti fi in domenii care ii deservesc pe altii sau poti face arta pentru a vindeca suferinte ale sufletului.

Text: Astrolog Carmen Stimeriu