Horoscopul dragostei pentru Rac

horoscopul-dragostei-racDe ce iubim Racii? Pentru ca sunt romantici incurabili, sensibili si sentimentali. Si chiar daca merg mai incet si uneori gresesc directia, luand-o in spate, sunt persoane cu un simt al devotamentului extraordinar. Daca ai castigat un Rac, sa fii sigura ca il ai pe viata.

Racul cu Berbecul: Guvernat de Luna, Racul poate fi deseori mult prea sensibil pentru un Berbec. Ambii au nevoi care trebuie luate serios in considerare.

Racul cu Taur: Incetul cu incetul, cei doi pot construi o conexiune profunda. Unul vrea frumusete si celalalt vrea o viata indestulata. Impreuna pot functiona foarte bine.

Racul cu Gemeni: In general, au valori foarte diferite. Sunt pasionati si traiesc povesti frumoase, daca reusesc sa prinda incredere si sa isi destainuie sentimentele.

Rac si Rac: Se lipesc greu, dar si daca se lipesc vor merge amandoi pana la capat in aceeasi directie. Vor avea, cu timpul, o relatie de nezdruncinat.

Rac si Leu: Leul intotdeauna isi va dori sa conduca, dar Racul este obisnuit sa aiba mereu ultimul cuvant. Oare cine va castiga?

Rac cu Fecioara: Isi asuma greu responsabilitati, dar se pot sustine unul pe celalalt o viata intreaga, odata ce au delimitat clar angajamentele.

Rac cu Balanta:  Ambii iubesc arta si evenimentele culturale. Ori se ciocnesc, ori se lipesc. Nu exista varianta de mijloc.

Rac cu Scorpion: Aceste semne de apa vorbesc aceeasi limba. Si se inteleg fara cuvinte. Iubirea lor poate deveni epica.

Rac cu Sagetator: O prietenie lunga poate deveni o fundatie solida pentru o relatie bazata pe dragoste.

Rac cu Capricorn: Semne contrare, pot functiona cu intelegere si respect, daca ambii respecta angajamentul.

Rac cu Varsator: Unul gandeste cu inima, iar celelalt cu capul. Ambii sunt plini de provocari.

Rac cu Pesti: Ambii sunt semne de apa si pot coexista intr-un mod natural si armonios. Este o dragoste care va tine viata intreaga.

Text: Alina Lupa