Horoscopul dragostei pentru Varsator

de-ce-iubim-varsatoriiDe ce iubim Varsatorii? Pentru ca sunt inventivi, idealisti, vizionari. Dar, uneori, cineva trebuie sa ii aduca cu picioarele pe pamant. Vezi daca poti face tu asta, in functie de zodie!

Varsator cu Berbec: Niciun moment de plictiseala. Viata voastra va fi un lung sir de aventuri.

Varsator cu Taur: Varsatorul este scandalos in relatii, pe cand Taurul este serios si stabil. Nu stim in ce masura isi pot accepta diferentele.

Varsator cu Gemeni: Pare ca fredoneaza impreuna un cantec de dragoste. Si le iese minunat!

Varsator cu Rac: Racul gandeste cu inima, iar Varsatorul cu capul. Totusi, ambii actioneaza instinctiv.

Varsator cu Leu: Cand e bine, e uimitor… cand e rau, e groaznic. Vor trai intotdeauna numai la extreme.

Varsator cu Fecioara: Fecioara iubeste ordinea, iar Varsatorul traieste haotic. Poate oare Fecioara sa aduca ordinea si in viata Varsatorului? Sau acesta o va converti in intuneric si va deveni si ea haotica?

Varsator cu Balanta: Vorbesc aceeasi limba, uneori doar prin semne. Sunt facuti sa fie impreuna.

Varsator cu Scorpion: Semne puternice, cu moduri total diferite de gandire. Exista intrigi care nu se vor rezolva de la sine, fara participarea afectiva a amandorura.

Varsator cu Sagetator: Adrenalina le va define aventura. Amandoi iubesc jocurile, iar acesta va fi cu siguranta unul interesant de urmarit.

Varsator cu Sagetator: Varsatorii au imaginatie multa si traiesc guvernati de pasiuni. Sagetatorii sunt nesiguri si mereu cu capul pe umeri. Cam greu, dar nu imposibil.

Varsator cu Varsator: Se pot iubi, acceptandu-si diferentele si mizand mai mult pe asemanari. Compatibilitatea e mare, sunt aceeasi zodie, doar ca o relatie nu se formeaza decat cu ambii parteneri.

Varsator cu Pesti: Respect mutual si fascinatie. Dar hai sa ne oprim aici, nu au ingredientele necesare pentru un happy end.

Text: Alina Lupa