Ia-ți la revedere de la 2020 într-un outfit din catifea

Nimic nu surprinde spiritul sărbătorilor ca o ținută frumoasă din catifea. Materialul moale este suficient de confortabil pentru a fi purtat în timp ce stai pe canapea, dar adecvat pentru orice adunare festivă. Și pe măsură ce încheiem un an bizar și dificil, această țesătură de pluș se simte mai satisfăcătoare ca niciodată. Sfârșitul anului 2020 trebuie să ne găsească pregătiți pentru noi provocări personale și profesionale. Și,  chiar dacă se apropie Revelionul, asta nu înseamnă că nu putem îmbrățișa moda și îmbrăcămintea pentru a impresiona, chiar dacă doar noi înșine inspirăm.Tom Ford a știut!

Apropo de inspirație, o experiență de modă pre-pandemică adevărată s-a întâmplat să fie spectacolul de toamnă 2020 al lui Tom Ford de la Los Angeles pe 7 februarie. Ținutele din catifea au jucat un rol principal pe pista designerului, iar blazerul verde smarald bogat de la Ford a fost piesa de rezistență. Este posibil ca spectacolul să fi făcut parte din așa-numitul sezon pierdut din industrie ”, în care comenzile de vânzare cu amănuntul, termenele de producție, programele de spectacole și calendarele de proiecte au fost complet întrerupte de răspândirea virusului, dar totuși, dragostea mea pentru colecție rămâne.

Deci, în timp ce majoritatea dintre noi avem mai puține și mai mici evenimente de sărbătoare la care să participăm anul acesta (sau să fim sinceri, fără evenimente deloc), profităm de sezon pentru a revedea catifeaua, una dintre țesăturile preferate, sub toate formele, indiferent dacă vine sub forma unei perechi de încălțăminte sau a unei frumoase rochii de petrecere. Indiferent dacă stai acasă cu o sticlă de vin, număreri până la miezul nopții pe FaceTime sau petreci noaptea dintre ani cu un grup mic de prieteni, o ținută irezistibilă din catifea se simte ca alegerea vestimentară evidentă pentru un sezon de vacanță.

Descoperă  ținute de catifea care sunt neprețuite și fără îndoială, o alegere inteligentă