Idei de ținute pentru Crăciunul… altfel

Dacă te tot întrebi care este cel mai potrivit outfit pentru ziua de Crăciun, suntem aici să îți spunem: nu există un răspuns corect. În timp ce pentru unii, Crăciunul perfect presupune un program anume, alții vor să se destindă mai mult.

Desigur, lucrurile arată puțin diferit în acest an datorită situației actuale. Din nefericire, încă trebuie să purtăm masca de protecție, distanța socială și regulile de igienă specifice, dar acest lucru nu înseamnă neapărat moartea distracției și stilului.  Poți planifica în continuare un mic moment de Crăciun și, odată cu acesta, un costum festiv excelent.În casă sau în oraș?

Masa de prânz cu familia? Ia cu un cardigan interesant și o fustă midi sitch (am putea adăuga că sunt super la modă) și o bentiță căptușită pentru un vibe ca a lui Blair Waldorf. Masa servită în fața televizorului? S-ar putea să preferi să investești în niște pijamale confortabile de Crăciun. Iar pentru cei care au norocul să iasă la o cină de lux, avem un cuvânt pentru tine: paiete.

Indiferent dacă te relaxezi, iei masa cu familia sau ieși la undeva, iată câteva articole pe care să le porți de Crăciun și care să îți aducă starea de spirit festivă.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: cosmopolitan.com

Shop