Idei de cadouri de majorat pentru băieți

Cadouri de majorat pentru băieți

Majoratul este un moment important din viața tinerilor. Indiferent cine sunt pentru tine cei care pășesc spre o nouă etapă a vieții (membrii ai familiei, cunoștinte sau prieteni), pregătește cadouri deosebite pentru majoratul băieților din viața ta.

Zilele de naștere sunt serbate în fiecare an prin activități plăcute cu persoane dragi și câțiva  prieteni în jur. Însă, când vine vorba de majorat, pragul spre a deveni adulți, tinerii obișnuiesc să marcheze acest moment printr-o petrece cu mai mulți invitați. Pentru ei, este perioada de viață cu preocupări multiple, descoperiri noi și dorințe mari.

Participanții la acest moment memorabil trebuie să acorde atenție la ce cadouri de majorat oferă și, mai ales, la mesajul transmis.

Îți aducem câteva idei de cadouri de majorat pentru băieți, care, cu siguranță, vor fi pe placul sărbătoriților.6 reguli pentru a oferi cadouri de majorat pentru băieți

Stabilește bugetul pe care îl poți cheltui pentru un cadou cu această ocazie. Notează-ți câteva idei de cadouri majorat pentru băieți astfel încât să fie apreciate.

Adesea, obiectul ambalat frumos și un plic cu o sumă de bani pot forma un cadou de majorat pe care să-l oferi sărbătoritului.

Genera MAN Sampon & gel de dus este un produs 2-in-1, indeplinind astfel nevoile omului modern si activ. Corpul si parul sunt curatate si hranite printr-un singur gest. Senzatie de bine si vitalitate.

Ține cont de aceste lucruri atunci când pregătești cadouri majorat pentru băieți. Este un moment important, acest dar nu este unul ca toate celelalte:

  1. Relația pe care o ai cu sărbătoritul. Pentru cei apropiați, pentru că îi cunoști, poți pregăti cadouri de majorat băieți amuzante în care să găsească o sumă de bani. Pentru un coleg de liceu, poți oferi cadouri de tip gadgeturi actuale.
  2. Stabilește mesajul pe care vrei să-l transmiți. Să fie unul de încurajare pentru viitoarea etapă din viață sau legate de amintiri care vă unesc.
  3. Acordă atenție lucrurilor care îi plac, pasiunilor pentru că aceste cadouri de majorat pentru băieți sunt întotdeauna potrivite.
  4. Dacă nu cunoști sărbătoritul prea bine este important să te consulți cu persoane care îl cunosc pentru a putea alege un cadou. Nu cumpăra ceva la întâmplare, evită cadourile banale precum agende și nici nu oferi un plic cu bani și atât.
  5. În aceste aniversări poți să oferi un cadou din 2 componente: darul în sine și niște bănuți, în funcție de relația voastră.
  6. Nu te feri de cadourile personalizate, bijuterii cu mesaje și elemente de aur și pietre semiprețioase, sunt de actualitate printre tineri.

Foarte mulți băieți vor cadouri de majorat în bani pentru diferite dorințe. În același timp, sunt preocupați de piesele vestimentare, gadgeturi,  accesorii de sport și parfumuri de la brandurile preferate.

Fie că sunteți părinții, iubita, cel mai bun prieten, gașca, veți ști ce își dorește deci, vă rămâne să vă organizați.

Idei de cadouri de majorat pentru băieți, alese în funcție de relația voastră:

Pentru că este un moment important cel mai probabil și așteptările sunt mari. Chiar dacă vizați sunt părinții pentru dorințele costisitoare, nici iubita, prietenul cel mai bun sau alți apropiați nu trebuie să desconsidere cadoul cu această ocazie.

1.     Idei de cadouri de majorat pentru părinții de băieți

Nimeni nu-i cunoaște mai bine decât voi, părinții. Și nimeni nu se va strădui mai tare pentru ca ziua să fie perfectă. Părinții pregătesc cele mai tari cadouri de majorat pentru băieți și tot ei au grijă și de petrecerile organizate.

Mulți băieți vor la majorat să primească mașina mult visată și să urmeze cursurile școlii de șoferi. Știți, cu siguranță, ce-și doresc să facă în viață, așa că pot fi cadouri de majorat cele legate de viitoarea carieră.

Pentru pasionații de IT, programare, graphic designer, viitori proiectanți/ arhitecți, laptopurile performante sau programele cu licență în domeniu sunt idei de cadouri pentru majorat de mare folos băieților din viața ta.

O vacanță de câteva zile într-o țară pe care doresc să o vadă, pot fi experiențe relaxante înainte de viitoarele examene sau cursuri.

2.     Cadouri de majorat pentru băieți din partea iubitelor

Aceste cadouri de majorat pentru băieți sunt la rândul lor importante. Primele experiențe de iubire sunt de neuitat iar cadourile sunt păstrate pentru mult timp.

Signature Luxury Bathing Trio de la Baylis & Harding este un set cadou pentru barbati. Contine produse cosmetice de curatare, perfecte in rutina de zi cu zi, pentru par si corp, avand o combinatie suprinzatoare de arome de piper negru si ginseng.

Iubitele sunt primele care trebuie să aibă în vedere pasiunile băieților pe care îi iubesc. Aceste cadouri de majorat băieți sunt extrem de apreciate de iubiți: dispozitive, truse cu aparate și produse de brand renumit, piese vestimentare de la brandul preferat, brățări de băieți cu mesaje gravate ori cu charmuri care să-i reprezinte sau ceasul dorit.

Dacă în schimb vă doriți să petreceți momente frumoase împreună, un city break în străinătate, într-un loc romantic, poate fi un cadou deosebit în care vă formați primele amintiri împreună.

3.     Cadouri de majorat pentru băieți din partea fraților/surorilor

Frații și surorile sunt persoane care cunosc sărbătoritul și pot face cadouri de majorat băieți foarte reușite.

Un abonament la festival sau un bilet la concertul trupei preferate și niște bani de buzunar este un cadou perfect.

Altfel, un cadou drăguț poate fi un set nou de căști dacă știi că fratelui tău îi place muzica sau orice alt gadget care îi folosește în ceea ce îi place să facă în timpul liber.

4.     Prietenii pot face cadouri de majorat băieți în comun

Nu este nimic greșit în asta! Vă adunați în grupul de prieteni să-i cumpărați setul de tastatură cu mouse, o consolă nouă sau un joc ori scaunul de gamer pe care și-l dorește.

La fel, puteți să cumpărați, împreună, abonamentul la cel mai tare festival din vară la care așteptați să mergeți cu toții.

5.     Cadouri de majorat pentru băieți pe care le aduc alți membrii ai familiei

În cele mai multe cazuri, verișorul sau verișoara vor alege un dispozitiv sau o piesă vestimentară în trend pentru sărbătorit iar părinții acestora, bunicii și alte rude vor adăuga un plic cu o sumă de bani pentru a-și cumpăra ce își dorește.

Dacă ai ocazia să fii invitat la acest eveniment din viața unui tânăr, asigură-te că alegi cadouri de majorat pentru băieți care să-i folosească în acea perioadă a vieții și care sunt în acord cu personalitatea lui.

Foto Shutterstock