Impacheteaza singura cadourile de Craciun pentru cei dragi

-0a0a0a363Ai cumparat o multime de cadouri, ai cheltuit toti banii, asa ca te-ai hotarat sa utilizezi hartie alba sau colorata, cateva fasii inguste de material textil (panglici), scotch si cateva cutii de pantofi gasite prin casa, si sa impachetezi singura obiectele achizitionate. Nu iti trebuie prea multa indemanare, ci doar mult calm si cateva sfaturi care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

Bucuria de a desface cadourile de sub brad este una foarte mare si, cu cat sunt impachetate mai frumos, cu atat atrag mai mult atentia, surpriza fiind una deosebita.

 

Pentru inceput, alege cutia potrivita in care sa incapa ceea ce ai cumparat si “imbrac-o” frumos cu hartie colorata, avand grija sa faci corect masuratorile, astfel incat sa acoperi intreaga cutie. Lipeste hartia cu bucatele de scotch transparent sau utilizeaza clasicul lipici. Nu uita de capacul cutiei! Daca vrei sa iti fie mai usor, intinde hartia de ambalat pe o suprafata plana si pozitioneaza cutia in centrul acesteia. Chiar nu este greu! Trebuie doar sa tai si sa decupezi cu atentie.

 

Daca ai terminat cu „imbracatul” cutiei, leag-o frumos cu o panglica rosie sau cu una de alta culoare. Poti folosi doua panglici, una pentru lungimea cutiei iar cealalta pentru  latimea ei. La sfarsit, poti confectiona etichete pe care sa stea scris numele persoanei care va primi cadoul. Utilizeaza carioci colorate, deseneaza, da frau liber imaginatiei! Nimic mai simplu, nu-i asa?

 

Text: Ruxandra Raica