In pat cu Paris Hilton, pe coperta FHM Marea Britanie

-0a0a0a0a0a0a0a0aparis_hilton_fhm_magazine_uk_february_2012_4Dupa sase ani de la primele poze pentru celebra publicatie, Paris Hilton a revenit in atentia fanilor FHM intr-un pictorial incendiar ce o infatiseaza imbracata sumar, aproape topless si mai sexy ca niciodata. Se pare ca lui Paris nu i-a fost deloc greu sa renunte la haine si sa vorbeasca despre pasiunile ei, despre afaceri, dar si despre lucruri mai putin obisnuite.

Vedeta a marturisit ca iubeste vibratia Londrei, iubeste accentul si oamenii si ca barbatii britanici sunt foarte diferiti de americani. Paris a dezvaluit, de asemenea, ca ii cunoaste pe celebrii frati Harry si William, membrii familiei regale, despre care spune ca sunt adevarati gentlemeni.

Starul in varsta de 30 de ani are si ceva planuri de viitor: se pregateste sa lanseze un album de muzica house, muzica fiind una dintre pasiunile sale. Cat despre afaceri… nici nu mai incape indoiala ca acestea merg ca pe roate.

„Cand vine vorba de produsele mele, ma implic in fiecare etapa. Parfumurile mele merg foarte bine actualmente. Mi-au adus un profit de 1,3 miliarde de dolari din 2005 pana acum. Am 35 de magazine si 17 linii de produse.”

Si asta nu este tot! Paris are si un nou proiect ce include un lant de restaurante, baruri si sali de fitness. Eu zic ca frumoasa blonda, pe langa faptul ca arata bine, se descurca si in afaceri. Poate ar trebui sa ne schimbam putin parerea despre blonde. Voi ce ziceti?

 

 

Text: Ruxandra Raica