Încălțăminte la modă: descoperă trendurile momentului

Pe măsură ce aprofundăm tendințele modei de vară, trebuie să aducem un omagiu și trendurile de încălțăminte care au fost prezentate pe podiumuri, cu multe stiluri care se adresează fashionistelor.

Farmaciștii Catena recomandă Diolex de la Naturalis, un supliment care contribuie la menținerea unei circulații adecvate și susține sănătatea venelor și a capilarelor.

Cercetările în domeniul modei arată că cererea de sandale joase a crescut cu peste 48% doar față de anul trecut, dar achiziționarea unor pantofi clasici nu trebuie să echivaleze cu o perioadă incertă din punct de vedere vestimentar.

Pentru cele care preferă stiluri lejere de pantofi de vară, există opțiuni confortabile precum sandalele cu talpă plată care sunt în egală măsură practice și elegante.Iată cele mai notabile tendințe de încălțăminte de vară ale sezonului:

Sandale cu barete

Sunt grozave ca pantofi de ocazie împreună cu rochiile de cocktail, dar sandalele cu bretele pot fi mai versatile decât crezi. Asocierea lor cu jeanși sau bermude vor adăuga eleganță garderobei tale de vară de zi cu zi.

Saboții decupați

Înviorează-ți arsenalul de pantofi de vară cu un stil elegant, care nu este conservator, ci extrem de versatil. Cu o gamă largă de imprimeuri și combinații de culori de pe piață, poți combina saboții la orice stil vestimentar.

Sandale pescărești

Ia în considerare acest tip de sandale pescărești care sunt adesea confecționate din curele de piele împlinite. Designerii sunt creativi cu stilul în tendințe din această vară, ceea ce înseamnă că nu există două modele identice. Dacă alegi sandale tradiționale de pescar din piele, combină-le cu o rochie de bumbac aerisită. Optează pentru o țesătură din satin pentru o abordare mai elegantă.

Jocul pe platformă

Nu te feri de acest stil de pantofi înalți apăruți chiar de la începuturile anilor 2000. Poți intra în tendință cu orice înălțime cu platformă pe care o alegi.

Papuci ușori

Probabil cea mai versatilă tendință a anului sunt papucii. Pentru că odată cu vara vin zilele mai lungi, mai ușoare, stăm afară mai mult, iar picioarele noastre sunt mai forțate de diferitele activități pe care le avem în viața de zi cu zi. Aceste activități sunt întotdeauna mai ușoare într-o pereche șic de papuci.

Iulia Mirică

Foto: shutterstock, marieclaire.com