Incepe Denta, expozitia etalon pentru stomatologia autohtona

Denta - pozaCentrul Expozitional Romexpo, Pavilionul C3, va fi gazda editiei cu numarul 33 a Denta, expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Cel mai reprezentativ eveniment de profil de la noi din tara se va desfasura intre 14 si 16 aprilie 2016, concomitent cu RomMedica, targul international de medicina si farmacie.7 tari invitate, 35 de companii exponente

La eveniment sunt invitate sa expuna 35 de companii din sapte tari: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franta, Italia si, bineinteles, Romania. De asemenea, o serie de persoane importante din domeniu vor sustine conferinte, cursuri teoretice si demonstratii practice ce vizeaza tendintele in viitorul stomatologiei. Vizitatorii vor avea posibilitatea nu doar de a se informa, ci si de a achizitiona aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice la preturi promotionale.

Evenimentul Denta este dedicat exclusiv publicului de profil, accesul acestuia fiind gratuit. Programul de vizita este 10:00 – 18:00.

Mai multe informatii gasiti pe www.denta.ro

 

Text: Madalina Manole