Influente asiatice pe scena Feeric Fashion Days Alba- Iulia

Paola Balzano, designer de origine italiano-taiwaneza, a incheiat seria de prezentari de moda ce au avut loc duminica, 5 iulie, in cadrul Feeric Fashion Days cu o colectie de piese vestimentare cu note excentrice.

Designerul Paola Balzano a creat brandul care ii poarta numele in 2012, dupa absolvirea cursurilor de moda si design la Accademia di Costume e di Moda din Roma si a celor din cadrul Central St Martin din Londra. Creatiile sale vestimentare poarta amprenta mostenirii sale culturale: Paola Balzano a crescut calatorind intre Roma si Taipei. Astfel ca gusturile sale eclectice in materie de moda sunt inspirate atat de exotismul asiatic, cat si de frumusetea clasica a culturii romane si a celei grecesti.

Creatiile Paolei Balzano urmeaza linia corpului, intr-o incercare de a evidentia, cu bun gust si eleganta, formele trupului uman. Desi adesea neconventionale, piesele vestimentare ce poarta semnatura Paolei Balzano sunt concepute pentru a fi integrate in tinutele de zi cu zi.

Trebuie spus, de asemenea, ca Paola Balzano creeaza acordand o atentie deosebita detaliilor si finisajelor, folosind, pentru colectiile sale vestimentare, doar materiale luxoase, de inalta calitate, croite cu migala.

www.notjustlabel.com ; www.feeric.com

Text: Dana Saporan