INNA lanseaza noul album „Nirvana” inainte de sarbatori


INNA revine cu un nou album – „Nirvana”, pe care fanii pot asculta atat single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar si „Nota de plata” cu The Motans, „Tu si Eu” feat. Carla’s Dreams. In plus, artista va include si alte piese, care vor fi anuntate in curand.

„Abia astept sa ascultati albumul <Nirvana>, sunt fericita sa vi-l prezint si sa ne bucuram impreuna de piese energice, cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producatori si compozitori talentati si sper sa simtiti Nirvana din acest album”, spune artista Global Records, incantata de noul material discografic.Album disponibil din 11 decembrie

Albumul „Nirvana”, care va fi disponibil din 11 decembrie exclusiv in magazinele LIDL din Romania, are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan, in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Urmatorul single pe care INNA il va lansa peste cateva zile, pe 28 noiembrie, pe canalul sau de YouTube, poarta chiar numele albumului.

In cei 9 ani de cariera, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” si „INNA”, precum si EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri in intreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internationala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozitia de artist de succes.

Text: Iulia Mirica