Inna le multumeste tuturor fanilor din Mexic printr-un interviu special

-0a0a0a0atignesInna a filmat recent un interviu special pentru fanii din Mexic, pentru a povesti despre experienta primului turneu in tara lor. Cu acest prilej, a prezentat si un teaser al piesei “Caliente” pentru fanii mexicani, fiind prima piesa compusa de Inna impreuna cu baietii de la Play & Win. Noua piesa a frumoasei artiste poate fi ascultata pe http://www.youtube.com/watch?v=u0re_9aGuUg.

In plus, sunt sigura ca Inna are multi fani romani care citesc revista TONICA online si tocmai de aceea vreau sa ii anunt ca turneul “I Am The Club Rocker” din Mexic va avea loc pe 16 martie in Monterrey – Espacio San Pedro, 18 martie – Ciudad de Mexico la Auditorio Nacional, 22 martie in Puebla – Estacionamente Universidad Autonoma de Puebla, 23 martie in Acapulco – Playa Tamarindos, 30 martie Cancun – Plaza Forum Beach Club si 31 martie Merida – Hacienda Chichi Sanchez.

Cu prilejul Midem 2012 – cea mai mare conferinta de muzica din lume, Inna a primit  Discul de aur in Danemarca si Italia, trei Discuri de platina in Danemarca si doua, tot de platina, in Suedia pentru rezultatele albumului “Hot”.

La sfarsitul lunii ianuarie, Inna a filmat un videoclip pentru cel de-al cincilea single de pe albumul “I Am The Club Rocker”. Pe 15 februarie, in cadrul show-ului de la Tignes organizat de Fun Radio, unde Inna este cap de afis alaturi de Flo-Rida, va canta alaturi de acesta piesa “Club Rocker” (atasat afisul evenimentului).

In plus, de curand, Inna a fost invitata la festivalul Pop Star din Spania unde a fost foarte bine primita de oamenii prezenti la eveniment. Puteti vedea mai multe de la eveniment accesand: http://www.youtube.com/watch?v=wtFExJtprxw

 

Text: Andreea Popescu