Inna, primul artist dance care a concertat la Auditoriul National din Mexic

Inna, primul artist dance care a concertat la Auditoriul National din MexicInna a incheiat sambata turneul “I Am The Club Rocker” din Mexic, dupa doua saptamani pline de concerte, sesiuni de autografe, intalniri cu fanii, aparitii TV si radio. Ea a fost asteptata in Mexic cu nerabdare de sute de mii de fani care isi doreau sa o vada interpretand piesele lor preferate, sa o cunoasca si sa ii arate cat de mult o iubesc. Cel mai mare concert din acest turneu a avut loc la Auditoriul National, unde 10.000 de oameni au fost alaturi de Inna, devenind astfel primul artist dance care a concertat vreodata acolo.

Turneul a continuat cu show-uri in Monterrey, Cancun, Merida si Guadalajara. Dupa Mexic, Inna va continua turneul “I Am The Club Rocker” in Statele Unite unde va avea concerte in San Francisco, Los Angeles, Seattle, Miami si Las Vegas.

Zilele trecute, Inna a lansat teaser-ul pentru urmatorul videoclip al celui mai recent single “WOW”. Noi suntem speechless, voi ce parere aveti?

 

http://www.youtube.com/watch?v=mR4RiXjDQV4

 

Text: Andreea Popescu

aprilie 4th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate