INNA se pregateste de lansarea piesei “More than Friends”

INNA_-_More_than_Friends

INNA lanseaza vineri, 18 ianuarie, la ora 16, videoclipul urmatorului single de pe albumul “Party Never Ends”. Piesa se numeste “More than Friends”, iar videoclipul a fost filmat in Los Angeles, regizor fiind Edward Aninaru.

Piesa va fi lansata in doua variante, cea de-a doua este un featuring cu Daddy Yankee, artist nominalizat la Premiile Grammy, cunoscut pentru piesa “Gasolina” si pentru colaborarile sale cu artisti precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Fergie, Nicole Scherzinger sau Akon.

Albumul “Party Never Ends” este cel de-al treilea din cariera INNEI si va fi lansat pe 1 martie. Piesele au fost inregistrate in Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles, la acest album lucrand producatori mari (unii chiar nominalizati la Premiile Grammy) precum Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly&Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah. In prezent, INNA se afla in Los Angeles, unde lucreaza la ultimele detalii ale albumului.

Pentru a asculta piesa “More than Friends”:

 

Text: Andreea Popescu