Inna – turneu in Japonia

INNA Japan 2Frumoasa Inna s-a intors de curand din Japonia unde a fost pentru prima data sa isi cunoasca fanii, sa promoveze cel de-al treilea album, Party Never Ends, sa participe la cateva emisiuni radio si TV si sa sustina un concert la unul dintre cele mai mari festivaluri din Tokyo – Springroove Festival.

Astfel, artista a avut o saptamana plina, incarcata cu o gramada de evenimente. Pe scena Springroove Festival, Inna a urcat alaturi de nume precum Ne-Yo, Avicii, Far East Movement, Zedd.

Pentru acest turneu, INNA si-a pregatit tinute speciale de zi, de inspiratie etnica, cu elemente romanesti de la designerii Valentina Vidrascu si Cristian Samfira, iar pentru concert, o tinuta futurista de la designerul Atsuko Kudo.

Intre timp, Inna a revenit in Europa pentru a-si continua turneul de promovare a albumului Party Never Ends, foarte bine primit de fanii sai. Cel mai recent single, More than Friends, are peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube si este difuzat pe radiouri din Mexic, Japonia, Argentina, Bulgaria, Romania, Puerto Rico, Franta, Polonia, Germania, Spania.

Text: Ruxandra Raica