Institutul Pantone ne dezvaluie culoarea anului 2014

poza culoarea anului 2014Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2014 ca fiind “Radiant Orchid”, o combinatie intre tonurile de fuchsia, violet si roz, un mov captivant care te atrage cu farmecul sau seducator. Acest violet vibrant se potriveste aproape tuturor nuantelor de piele, este versatil, surprinzator, este o culoare ce emana energie si care, potrivit specialistilor, va fi adoptata foarte repede de catre fashioniste si nu numai.

 

Daca vei combina aceasta nunata cu alte culori precum rosul sau lavanda, vei arata ca scoasa din cutie.

Culoarea va deveni populara si in ceea ce priveste amenajarile interioare si completeaza cu succes nuantele de olive, combinandu-se foarte bine cu turcoazul dar si cu galbenul. Daca in anul 2013 culoarea-vedetea a fost verdele-smarald, iata ca in 2014 schimbarea este bine-venita, spunem noi.

Pentru a lua o astfel de hotarare, specialistii analizeaza mai multe domenii, printre care domeniul socio-economic, domeniul entertainingului si asa mai departe. Asa ca pregatiti-va ca in anul ce vine, „Radiant Orchid” este culoarea care inspira incredere, emana fericire, sanatate si iubire.

 

Text: Ruxandra Raica