Intalneste-o pe Niculina Stoican in „Te vreau langa mine”

Intalneste-o pe Niculina Stoican in Cursa lui Cupidon a inceput, iar sageata poate intepa pe oricine, indiferent de varsta, de statutul social, de culoarea parului sau de inaltime. Suntem oameni inainte de toate, cu sentimente si vise. Nu lasati viata sa treaca pe langa voi fara sa cunoasteti adevaratul sens al cuvantului “fericire”.

Niculina Stoican, amfitrioana emisiunii “Te vreau langa mine”, este nerabdatoare sa reintalneasca publicul in cel de-al doilea sezon al emisiunii. Si, pentru ca suntem atat de multi care avem nevoie de afectiune si de speranta de a ne gasi sau regasi fericirea, postul de televiziune Kanal D invita oamenii de toate varstele la inscrieri, la numarul de telefon 0743.131.000. Niculina Stoican va asteapta in curand la Kanal D, sa va reintalniti si sa cunoasteti alte persoane de varsta dumneavoastra si, de ce nu, chiar sa incepeti o noua viata, alaturi de persoana potrivita.

 

Text: Andreea Popescu

august 16th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate