Întâlnirile post-pandemie. De ce trebuie să ții cont

Pandemia de COVID-19 a creat o schimbare masivă în viețile noastre, iar mulți oameni încă se confruntă cu efectele ei. Pentru persoanele singure, anxietățile și regulile de siguranță au schimbat total modul în care ne întâlnim și urmărim relațiile romantice. Deși întâlnirile nu au fost complet interzise, restricțiile COVID au însemnat o dependență crescută de întâlnirile online și de metode alternative de a cunoaște pe cineva nou.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.Însă, cum lucrurile s-au relaxat și restricțiile au fost ridicate este timpul sa mai dai o șansă iubirii.

„Vrei să te așezi la casa ta și să ai copii? sau Cauți sex ocazional sau căsătorie? ” Tot mai multe persoane singure își pun aceste întrebări la prima întâlnire, iar experții spun că, deși cândva era tabu, acum este noua normalitate.

Este una dintre multele schimbări pe care experții în relații le văd după ce ultimii doi ani au schimbat radical modul în care oamenii se conectează. În 2022, eticheta întâlnirilor îmbrățișează transparența și conversațiile la obiect.

Tot mai multe persoane singure folosesc, mesajele și apelurile video pentru a verifica potențialii parteneri înainte de a se întâlni față în față.

Află ce vrei cu adevărat

Întâlnirile în timpul pandemiei au reprezentat o mulțime de provocări. Cu toate acestea, ne-a oferit și o oportunitate de a fi mai selectivi cu privire la cine ne potrivim, vorbim și eventual ne întâlnim. Pentru a profita la maximum de experiența ta de întâlnire, este important să știi ce cauți de la întâlniri sau într-o relație serioasă.

Farmacistii Catena recomandă Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului de la Difeel, un tratament pentru par, dar care poate fi folosit și pentru masajul corporal.

Comunică și menține anumite limite

Granițele reprezintă limitele, regulile sau așteptările pe care le stabilim pentru a ne proteja propria bunăstare. Stabilirea unor limite sănătoase ne poate ajuta să navigăm în relații într-un mod mai pozitiv și să evităm sentimentele de furie, resentimente sau epuizare.

Îmbrățișează autenticitatea și conexiunea

Ca oameni, suntem pregătiți să căutăm claritate, siguranță și stabilitate în relațiile noastre. Cu toate acestea, cultura modernă a întâlnirilor pune adesea accent pe interacțiuni mai ocazionale și responsabilitate scăzută. S-ar putea să ne simțim presați să jucăm cool, să fim relaxați, să minimizăm ceea ce ne dorim/ne trebuie sau să evităm să ne luăm un angajament. În cele din urmă, aceste norme și așteptări de întâlnire pot provoca anxietate și incertitudine crescută în relațiile noastre.

Rămâi protejat/ă

Regulile de socializare s-au schimbat semnificativ în ultimii doi ani, iar acest lucru ne poate face să ne simțim nerăbdători să ieșim din casă. Dacă ești îngrijorat de riscurile pentru sănătate, ia în considerare opțiunile virtuale de dating sau locurile mai puțin aglomerate.

Iulia Mirică

Foto: freepik