Intampina noul an cu un ten de invidiat!

Intampina_noul_an_cu_un_ten_de_invidiat_Sezonul rece si-a intrat pe deplin in drepturi, asa ca trebuie sa ai grija de pielea ta mai mult ca de obicei pentru a intampina noul an cu un ten radiant, de invidiat! Beauty adviserii Tonica iti ofera si in aceasta luna 3 sfaturi esentiale.

Toate produsele descrise in articolul de mai jos sunt disponibile atat in farmaciile CATENA, cat si pe site-ul www.catena.ro.

Poate ca in sezonul estival ai dat uitarii crema de noapte; ei bine… acum e momentul sa-ti cumperi una speciala pentru tipul tau de ten. Dat fiind faptul ca tenul are mai mult de suferit pe parcursul zilei in sezonul rece, noaptea are nevoie de un mic ajutor pentru regenerare. Iti recomand crema de noapte Naturalis cu apa naturala de trandafiri. Uleiul din samburi de caisa regleaza secretia de sebum, inchide porii si catifeleaza pielea fetei. Apa naturala de trandafiri si uleiul de trandafiri improspateaza si calmeaza pielea, toate aceste beneficii cu doar… 26 lei.

Parul tau necesita atentie suplimentara in sezonul rece

La fel ca si soarele puternic al verii, frigul excesiv si vantul specific sezonului rece afecteaza structura firului de par. Frigul si alti factorii externi confera parului un aspect aspru, uscat si deteriorat, iar cu timpul acesta devine fragil si casant. Pentru a impiedica acest aspect, trebuie sa-i acorzi o ingrijire speciala pe timpul iernii. Alternanta  frig-caldura are un efect extrem de nociv asupra parului. Acesta tinde sa se deshidrateze si te vei alege cu varfuri despicate intr-un timp foarte scurt. Pentru o hidratare ca la carte, iti recomand Genera Dolce Natura Sampon si Balsam pentru toate tipurile de par! Cu extract de flori de bumbac si piersica pentru a revigora si a da stralucire parului. Numai 12 lei!

Evita deshidratarea si craparea buzelor!

Din cauza vantului aspru si rece, precum si a atmosferei uscate din interiorul  locuintei sau biroului, buzele tale tind sa se exfolieze mai mult, devenind aspre si uscate. Pe langa balsamul de buze care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta, seara, inainte de a merge la culcare, sparge o capsula de vitamina E si aplica uleiul din interiorul capsulei direct pe buze. Vitamina E are capacitatea de a hidrata, proteja si regenera buzele. Iti recomand balsamul de buze Lypsyl original, formula speciala bogata in vitamina E si aloe vera. Este balsamul ideal pentru buzele crapate sau uscate, iar efectul se simte imediat!

Text: Sabina Ghiormescu