Intervențiile estetice ale Madonnei explicate de un chirurg celebru

intervenţiile estetice ale Madonnei

Apariția Madonnei pe scena Premiilor Grammy 2023 a generat numeroase discuții pe rețelele de socializare. Majoritatea celor care au comentat s-au arătat șocați de transformarea estetică a artistei în vârstă de 64 de ani, noua sa înfățișare fiind pusă pe seama operațiilor estetice exagerate.

Medicul chirurg estetician Iancu Morad a analizat noua apariție a vedetei identificând ce tip de intervenții ar fi putut suferi pentru a ajunge în această situație.Ce ascund filtrele

„Apariția Madonnei de la Premiile Grammy de anul acesta a fost intens discutată în mediul online. Într-adevăr, imaginea afișată pe scenă nu a fost una plăcută deoarece contrastează foarte mult cu modul în care se prezintă pe social media, unde apelează la diverse filtre ce ascund aceste imperfecțiuni.

Imagini din social media

Mai întâi de toate, vreau să subliniez că fiecare persoană alege cum acceptă înaintarea în vârstă și cum procedează pentru a atenua semnele trecerii anilor. Din punctul meu de vedere, atunci când apelăm la chirurgia plastică sau la orice fel de intervenții, moderația este esențială. Nu trebuie să ne dorim schimbări radicale, ci e de preferat să îmbunătățim ceea ce deja avem, fără a trece în extrem. Tehnologia a evoluat mult în ultimii ani, iar în prezent există foarte multe proceduri minim invazive menite să întinerească chipul, deci fără a ne opera și fără însă a merge către extreme”, a spus medicul estetician.

Injecţii sau bisturiu

Conform specialiștilor, Madonna ar fi apelat, cel mai probabil, la mai multe proceduri estetice, inclusiv la bisturiu, pentru a încerca să păcălească trecerea anilor.

Farmaciştii Catena recomandă Gama Rilastil pentru a menține pielea tânără și cu aspect tonifiat, cu linia Hydrotenseur, specializată în prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire ale tenului.

Ridurile gravitaţionale apar în jurul vârstei de 40 de ani, atunci când structurile de susţinere, cum ar fi fibrele elastice şi fasciculele de colagen, sunt afectate de îmbătrânirea naturală a pielii şi nu mai pot combate forţa gravitaţională

Ce intervenții estetice și-ar fi făcut Madonna?

”La prima vedere, ceea ce atrage atenția este forma exagerată în V a feței, având bărbia îngustă și linia mandibulară foarte fermă, iar pomeții foarte lați.

Imagine din Concertul de la Paris in 2015

S-a injectat probabil o cantitate mare de acid hialuronic în zona pomeților și s-a făcut un contouring puternic în zona mandibulară, cu injecții de substanțe specifice sau prin ultrasunete focusate, pentru a topi orice depozit de grăsime de sub bărbie și a întinde pielea. Asta dacă excludem intervenția chirurgicală de liposucție în zona gușei și lifting pentru pielea gâtului.

Mâna chirurgului

Nu este exclus nici un lifting chirurgical facial, deoarece pielea ei este foarte întinsă, fără cute sau riduri. Liftingul i-a modificat cumva și forma ochilor, vizibil mai alungită.

De asemenea, ar putea fi vorba și despre o rinoplastie. Nasul ei pare acum mai scurt și mai îngust, cu un vârf mai ascuțit decât era înainte.

Imagine din emisiunea lui Jimmy Fallon din 2021

Pentru a șterge ridurile, vedeta a apelat cel mai probabil la injecții cu botox în zona frunții și în jurul ochilor, însă această procedură doar întinerește pielea și o face mai luminoasă, nu alterează volumul și proporțiile.

Ar mai fi vizibile și rezultatele unei blefaroplastii, prin care se elimină cu succes pielea în exces de la nivelul pleoapelor, întinerind privirea.

Toate acestea sunt presupuneri, în urma analizei rapide a chipului vedetei. Dincolo de alegerile sale, de modul în care dorește să arate, este bine să apreciem calitățile ei ca artist, unul care a avut un impact enorm asupra industriei muzicale”, spune medicul estetician Iancu Morad.

Foto Hepta