Invata sa apreciezi prezenta masculina din viata ta!

shutterstock 46795492Sa vorbim putin despre barbati, ce rol au ei in viata noastra si cum ar trebui sa ne purtam cu ei. Sexul masculin reprezinta putere, stabilitate, frumusete in viata unei femei, sau cel putin asta vor ei sa creada. Nu este gresit in totalitate pentru ca, la un moment dat, toate avem nevoie de un barbat in viata noastra care sa ii semene tatalui nostru si care sa ne trateze ca pe niste printese, dar asta nu inseamna ca suntem moarte si pe cale de disparitie fara ei!

Anyway, barbatii sunt necesari in viata noastra si nu numai atunci cand avem nevoie in casa de un ajutor la schimbarea becului sau cand ceva nu functioneaza, nu, nu numai atunci, de ei avem nevoie in fiecare zi pentru a ne infrumuseta existenta. Dar bineinteles ca si ei, ca si noi, femeile, sunt firi sensibile si au nevoie de aprecieri aproape zilnice. Complimentele fac parte din viata lor, asa ca nu ezita sa i le faci atunci cand trebuie.

Barbatilor le place sa conduca, spre exemplu! Mereu au crezut ca sunt soferi mult mai buni decat femeile. Desi asta nu este un adevar, uneori ii lasam s-o creada! Barbatul se simte puternic si stapan pe situatie atunci cand conduce, iar daca te afli in dreapta lui si iti place cum o face, atunci nu evita sa ii spui asta. Nu doar ca va prinde incredere in el, dar va sti ca si tu ai incredere sa ii fii partener de drum si va acorda mai multa atentie drumului parcurs tocmai pentru a nu te dezamagi.

Atunci cand iesiti in oras, este foarte important sa va simtiti si bine! Fie ca iesiti cu un grup larg de prieteni, fie cu un grup restrans, trebuie sa destindeti atmosfera si sa o faceti cat mai placuta. Barbatilor le place sa destinda atmosfera, dar aveti grija sa o faca si intr-un mod bun si placut, iar daca te face sa razi in hohote, si nu numai pe tine, ci si pe cei din jurul tau, asta e un semn bun. Spune-i ca te simti bine in preajma lui si iti face placere sa-ti petreci timpul cu el, asta il va face sa se simta bine si dorit si la fel de motivat sa nu dea gres nici macar la nivel conversational cu tine!

Tot ce conteaza este sa te simti bine langa barbatul de langa tine si, evident, si in pat!

Acest amanunt conteaza si este important in relatia voastra, iar daca te face fericita in pat, atunci apreciaza-l si arata-i ca esti mandra de el… acest compliment o sa il multumeasca pe deplin si se va simti cu adevarat barbat, mandru ca o face fericita pe femeia din viata lui. Trebuie doar sa ii spui ceea ce iti place si ce nu iti place, asta pentru a evita anumite discutii si probleme ce pot aparea in cuplul vostru.

Asa ca, doamnelor, avem nevoie de barbati in viata noastra si de noi depinde in mare masura cum stim sa ii atragem de partea noastra si cum sa ii facem sa stea cat mai mult langa noi…

Text: Maria Camelia Diaconu