Invitatie la ceai

-0ashutterstock_17414089Reteaua de magazine bam boo a pregatit 13 zile de rasfat pentru toti clientii.  Pana pe 6 martie are loc prima editie a “Salonului de ceai si cafea”. Salonul de ceai si cafea by bam boo isi propune sa devina un eveniment anual care sa ofere, pe langa o gama cat mai cuprinzatoare de produse clasice, exotice sau extravagante pentru pregatirea ceaiului si a cafelei, o intalnire speciala cu clientii pasionati de cele doua licori si, in acelasi timp, o placuta surpriza pentru vizitatorii aflati in magazine.

De aceea, magazinele bam boo le dau intalnire tuturor, fie connaisseuri si degustatori sofisticati, fie simpli iubitori sau consumatori cotidieni de ceai sau cafea. Pe toti acestia, bam boo ii intampina cu zeci de modele, forme, stiluri si culori de: ceainice, cani, pahare si cesti de ceai sau cafea, cutii si alte recipiente de lemn sau metal pentru depozitarea ceaiului, a cafelei sau a prajiturilor ce le acompaniaza, tavi speciale, inclusiv pentru micul deja “la pat”, carti din acelasi domeniu si multe alte accesorii ce intregesc instrumentarul atat de vast al prepararii si servirii celor doua bauturi.

In plus, pe langa aceasta adevarata incursiune in universul ceaiului si al cafelei, oferita prin intermediul produselor, bam boo isi rasfata clientii si cu animatii speciale. In fiecare zi, pe parcursul intregului eveniment, vizitatorii primesc pliculete de ceai si cafea pentru acasa iar in zilele de vineri, sambata si duminica, de la ora ceaiului si pana seara tarziu, sunt invitati sa savureze ceai cald si inmiresmat, pentru  intregirea experientei de la “Salonul de ceai si cafea”.

 

 

Text: Andreea Popescu