Ioana Blaj, reprezentanta Romaniei la Festivalul Filmului Francofon (FIFF) de la Namur, sectiunea “Echanges de talents”

Ioana_BlajIoana Blaj, cunoscuta in industria de film pentru rolurile din “Marti, dupa Craciun” si “Bric, Brac”, a raspuns invitatiei organizatorilor Festivalului de Film Francofon de la Namur, pentru a reprezenta Romania la sectiunea “Echanges de talents”.

Ioana va pleca la Namur pe data de 28 septembrie unde se va intalni cu ceilalti actori selectionati din tari precum: Quebec, Italia, Belgia si Algeria. Alaturi de ei, Ioana se va intalni cu directori de casting, agenti si producatori internationali, participand la evenimente create special pentru echipa de actori selectionata: proiectie showreel, lectura pe scenarii, intalniri scurte cu oameni din domeniu si intalnirea cu publicul larg.

Festivalul Francofon de Film de la Namur se desfasoara in perioada 28 septembrie – 5 octombrie  si se afla la cea de-a 27-a editie.

Ioana_Blaj.jpg

Ioana Blaj este actrita de teatru si film. A absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie Bucuresti. Desi este prima data cand participa la FIFF, Ioana a fost remarcata in rolul Narcisei, iubita lui Dragos Bucur, din “Marti, dupa Craciun” (R. Radu Muntean), film dublu premiat la Namur in 2010 – “Cel mai bun lungmetraj” si “Cel mai bun actor” (Mimi Branescu).

Ioana Blaj este reprezentata de Romanian Artist Agency (RAA), agentie de management de celebritate si produse media.

 

 

 

Text: Andreea Popescu