Ioana Blaj, reprezentanta Romaniei la Festivalul Filmului Francofon (FIFF) de la Namur, sectiunea “Echanges de talents”

Ioana Blaj, reprezentanta Romaniei la Festivalul Filmului Francofon (FIFF) de la Namur, sectiunea “Echanges de talents”Ioana Blaj, cunoscuta in industria de film pentru rolurile din “Marti, dupa Craciun” si “Bric, Brac”, a raspuns invitatiei organizatorilor Festivalului de Film Francofon de la Namur, pentru a reprezenta Romania la sectiunea “Echanges de talents”.

Ioana va pleca la Namur pe data de 28 septembrie unde se va intalni cu ceilalti actori selectionati din tari precum: Quebec, Italia, Belgia si Algeria. Alaturi de ei, Ioana se va intalni cu directori de casting, agenti si producatori internationali, participand la evenimente create special pentru echipa de actori selectionata: proiectie showreel, lectura pe scenarii, intalniri scurte cu oameni din domeniu si intalnirea cu publicul larg.

Festivalul Francofon de Film de la Namur se desfasoara in perioada 28 septembrie – 5 octombrie  si se afla la cea de-a 27-a editie.

Ioana Blaj, reprezentanta Romaniei la Festivalul Filmului Francofon (FIFF) de la Namur, sectiunea “Echanges de talents”

Ioana Blaj este actrita de teatru si film. A absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie Bucuresti. Desi este prima data cand participa la FIFF, Ioana a fost remarcata in rolul Narcisei, iubita lui Dragos Bucur, din “Marti, dupa Craciun” (R. Radu Muntean), film dublu premiat la Namur in 2010 – “Cel mai bun lungmetraj” si “Cel mai bun actor” (Mimi Branescu).

Ioana Blaj este reprezentata de Romanian Artist Agency (RAA), agentie de management de celebritate si produse media.

 

 

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 27th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate