Iubesti banii? Ai grija cu mariajul!

Iubesti banii? Ai grija cu mariajul!Conform unui nou studiu, dragostea pentru bani nu este prea buna pentru viata de cuplu, pentru ca persoanele materialiste au mariaje mai nefericite decat cele care nu pun prea mare accentul pe posesiuni.

Cele mai nesatisfacatoare mariaje au rezultat a fi cele in care ambii soti sunt materialisti. In aceste cupluri se dau chiar mai multe batalii decat in cuplurile in care unul este materialist si celalalt nu.

Anterior, mai multe cercetari au demonstrat ca persoanele materialiste sunt mai anxioase, mai deprimate si mai nesigure decat cele care nu sunt materialiste.

Studiul nu a aratat si in ce fel materialismul erodeaza mariajul, insa cercetatorii spun ca acest lucru s-ar putea intampla din cauza deciziilor financiare gresite luate de soti, din cauza certurilor pe teme financiare si a stresului rezultat din acestea si din cauza faptului ca persoanele materialiste nu acorda prioritate si atentie asa de mare mariajului, precum aspectelor materiale.

Text: Bianca Badescu

octombrie 17th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate