IubiLand – Cel mai nou album Loredana

Sambata, 20 noieanv8ugrcmbrie, Loredana isi lanseaza un nou album – IubiLand –  incepand cu ora 18.00 la Baneasa Shopping City . Concertul organizat cu ocazia acestui eveniment este primul concert pe Blu-ray din Romania.

Continutul intregului album “Iubiland” are influente folclorice, muzica transmisa oral, slefuita si imbogatita continuu.

Tarafurile, fanfara si grupul de muzicieni cu instrumente electronice alaturi de psalti interpreteaza repertorii si sonoritati diverse – jocuri, doine, balade, cantece de dragoste si de mahala.
Sunt interpretate piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cantate cu instrumente traditionale taranesti – tilinca, fluier, caval, ocarina, cimpoi, lautaresti – vioara, cobza/chitara, contrabas, toba sau alamuri.

In cadrul parteneriatului cu LG Electronics Romania, concertul va fi lansat in format Blu-Ray 3D in editie limitata, si va fi oferit in exclusivitate consumatorilor care vor achizitiona oricare din televizoarele LG din gama 3D, incepand cu 20 noiembrie 2010. Pentru o experienta completa de vizionare, alaturi de continutul 3D, utilizatorii tehnologiei LG 3D, vor primi gratuit si un player Blu-Ray. Campania este valabila in reteaua magazinelor partenere LG din intreaga tara.