Iubirea afisata in public duce la despartire

shutterstock 10069234In timp ce in filme vedem tot mai multe persoane indragostite care isi exprima iubirea de fata cu toata lumea sau rasfoim reviste care ne invata cum sa ne aratam dragostea, cel mai recent studiu in domeniu avertizeaza ca acest lucru poate duce la despartire.

     Exista insa foarte multe persoane care nu-si doresc un partener de viata care sa le arate cat de mult le iubeste in alt loc decat in intimitatea propriului camin.

In urma studiului realizat pe un esantion de 5800 de femei din Marea Britanie s-a constatat faptul ca afisarea dragostei in public poate duce la o ruptura intre partenerii de viata. Studiul britanic sfatuieste barbatii sa aleaga cu mare atentie locul in care vor sa-si afiseze dragostea fata de persoana iubita pentru ca aceasta s-ar putea simti jenata de situatie. Conform „Daily Mail”, femeile prefera ca partenerii de viata sa le impartaseasca dragostea acasa, intr-un loc intim.

Un procent de 28% dintre femeile chestionate au declarat ca nu ar putea trai cu barbati care sa le sufoce cu dragostea lor si nicidecum cu barbati care sa le impuna sa mearga de mana cu ei pe strada sau care sa le sarute excesiv. Peste un sfert dintre femeile britanice au declarat ca sunt de parere ca dragostea se simte si ca afectiunea excesiva nu este un mod de a demonstra ca iubirea exista, in timp ce 1 din 10 femei a declarat ca iubirea neconditionata a persoanei de langa ea a facut-o sa puna capat relatiei.

Tie iti place sa iti arati dragostea fata de persoana iubita in public?

Text: Andreea Popescu