Iulia Albu – la un pas de a fi arestata in Dubai

Iulia Albu – la un pas de a fi arestata in DubaiInvitata la Dubai Bride Show, cel mai cunoscut targ de moda din Orientul Mijlociu unde sute de branduri s-au intrecut in a prezenta femeilor arabe cele mai spectaculoase sau rafinate rochii de mireasa, decoruri de nunta si bijuterii in valoare de milioane de euro, fashion editorul Iulia Albu a fost surprinsa intr-un bazar de materiale textile din Dubai intr-o rochie alba Ducessa, accesorizata cu deja celebrii ochelari statement ai vedetei.

Stilul excentricei Iulia ce parea coborata de pe un podium al unei celebre case de moda nu a fost pe gustul arabilor, producand rumoare printre cei prezenti la fata locului. Este cunoscuta deja reticenta arabilor fata de extravaganta vestimentara si, nu de putine ori, aceste “experimente” culmineaza cu arestarea “agitatorilor”.

“Am vazut Dubaiul cu cele doua fete ale sale,  cu saracia, cu luxul orbitor, cu frumusetea, dar si cu  partile mai putin atractive, am experimentat din deliciile culinare, am cunoscut femei puternice dincolo de valurile ce le acopereau in mod traditional chipul si am descoperit o reala si surprinzatoare inclinatie  a lor catre moda si noutate, ce te transpun intr-o atmosfera de bazar high-class, undeva la limita dintre kitch si sublim, si totul se pierde in miresmele orientale care te imbie la fiecare pas”, povesteste fashion editorul.

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate