Iulia Vântur face furori cu ultima sa piesă

 

Nu mai este nicio îndoială că Iulia Vântur este pe cai mari în India și că nimic nu o mai poate întoarce în țară. Frumoasa româncă s-a mutat în India în urmă cu câțiva ani, unde a câștigat inimile fanilor. Aceasta a marcat multe reușite în cariera ei, iar de curând a lansat o nouă melodie care a strâns peste 20 de milioane de vizionări în numai două zile.

Farmaciștii Catena recomandă FLASH EFFECT fiole de la La Cabine care conțin un extract special de algă roșie care acționează instant asupra pielii, aceasta devenind mai fermă și mai luminoasă.

Românca a lansat piesa „Main Chala”, o baladă de dragoste pe care o cântă împreună cu Guru Randhawa, un indian de succes. Împreună au filmat un videoclip în care apar în rolurile principale nimeni alții decât Salman Khan și actrița Pragya Jaiswal. „O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.Iulia Vântur, dezvăluiri despre ultima piesă lansată

Iulia Vântur a avut o apariție fantastică în emisiunea „Big Boss”, moderată de Salman Khan și difuzată în India. Fanii săi au putut să o admire și să asculte noua piesă lansată de aceasta. De asemenea, mulți s-au bucurat când au observat-o pe frumoasa blondină alături de actorul care a cucerit-o.

Vedeta este extrem de mândră de reușita sa. „Este unul dintre cele mai iubite show-uri din India, am mers acolo pentru a promova o piesă nouă, de dragoste. Am înregistrat-o pentru un film, Salman a auzit-o și a păstrat-o pentru ultimul lui film. După care am decis să o lansăm ca film. Am avut foarte mari emoții”, a spus Iulia Vantur la Pro TV.

Iulia Mirică

Foto: google images