Jack Osbourne a fost diagnosticat cu scleroza multipla

jack_osFiul celebrului star rock Ozzy Osbourne, Jack, a marturisit intr-un interviu recent ca, la doua saptamani dupa ce i s-a nascut copilul, a primit diagnosticul care l-a devastat. Jack are scleroza multipla.

Jack Osbourne si logodnica sa, Pearl, au devenit in aprilie parintii unei fetite pe nume Pearl. La scurt timp, evenimentul fericit a fost umbrit de vestea primita de Jack. “Sincronizarea a fost atat de proasta. Tocmai mi se nascuse copilul, munca mergea minunat – ma tot gandeam: de ce acum?”, a marturisit Jack. “M-am intristat foarte tare timp de doua zile, apoi am realizat ca, fiind suparat si furios, nu realizez nimic, ci doar imi inrautatesc starea.” Asa ca Osbourne s-a hotarat sa se impace cu situatia: “Adapteaza-te si depaseste, este noul meu motto”, a spus Jack.

Scleroza multipla este o boala autoimuna care afecteaza sistemul nervos central prin creier si maduva spinarii si se manifesta prin afectarea echilibrului, a vederii si a gandirii la persoana care sufera de aceasta afectiune. De altfel, Jack a hotarat sa-si faca o serie de teste dupa ce a constatat ca isi pierduse peste 60% din vedere la ochiul drept. Sharon si Ozzy Osbourne au fost devastati de veste: “Daca ar fi fost vorba de mine, toti s-ar fi gandit: «Ozzy are o anumita reputatie si asta l-a ajuns din urma», dar Jack este un baiat atat de bun”, a declarat Ozzy.

 

Text: Bianca Badescu