Jack White, suparat foc pe presa

MV5BMjE4OTAzODg2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDY0OTQ4Mg._V1._SY314_CR00214314_Muzicianul Jack White a negat zvonurile legate de jignirile pe care le-ar fi adus excentricei cantarete Lady Gaga. Cantareata a fost descrisa de Jack ca fiind un “artificiu” in cadrul unei emisiuni la care a fost recent invitat.

Cu toate acestea, White a tinut sa clarifice situatia, declarand ca a fost inteles gresit de catre presa si ca ceea ce a declarat el la adresa cantaretei nu are de-a face cu muzica ei, ci pur si simplu doar cu imaginea acesteia.

“As vrea sa lamuresc lucrurile pe care presa sustine ca le-as fi declarat eu la adresa lui Lady Gaga. Eu nu am spus nimic niciodata despre muzica ei si nici nu am pus la indoiala autenticitatea cantecelor ei. Am adus vorba despre ea in cadrul emisiunii la care am fost invitat deoarece subiectul discutiei era imaginea artistilor, si am fost rugat sa etichetez cateva vedete cu «cool» si «ciudat». Nu cred ca este o jignire la adresa lui Gaga faptul ca am declarat ca, dupa parerea mea, imaginea pe care o are ii aduce mai multi fani. Consider ca jurnalistii care au realizat acel material ar trebui trasi la raspundere pentru ca nu pun toata declaratia unei persoane publice si pentru ca dezinformeaza publicul. Nu este normal sa pui in ghilimele trei cuvinte de-ale mele si sa faci sa para un citat”, a declarat Jack pe contul sau oficial de socializare.

El a concluzionat intr-o alta postare de-a sa faptul ca o respecta pe Lady Gaga atat ca om, cat si ca persoana publica: “Pace Lady Gaga. Te felicit pe deplin pentru tot ceea ce faci. Te felicit, in principal, pentru initiativa de a lupta pentru drepturile homosexualilor si pentru fapul ca vrei sa ajuti la schimbarea in bine a lumii”.

 

Text: Andreea Popescu