Jackie Chan renunta la filmele de actiune

kinopoisk_ru-Jackie-Chan-1335845--w--1600Avem o veste nu tocmai buna pentru fanii lui Jackie Chan. Prezent la Cannes pentru a promova filmul „Chinese Zodiac” actorul a anuntat ca va renunta la filmele de actiune, marturisind ca varsta a inceput sa isi spuna cuvantul si ca la cei 58 de ani ai sai se simte de-a dreptul obosit, dupa ce ani la rand si-a fortat organismul.

„Productia «Chinese Zodiac» este ultimul meu film de actiune, nu mai sunt tanar, sunt foarte, foarte obosit, iar lumea a devenit foarte violenta in zilele noastre. Pentru mine este o dilema, imi place actiunea, insa detest violenta”, a declarat actorul. Nu este pentru prima data cand Chan spune ca nu mai vrea sa joace in filme de actiune, insa de data aceasta se pare ca vorbeste serios.

Nu intelegeti gresit, Jackie nu va renunta la cariera sa de actor, ci doar la filmele de actiune. „Vreau ca publicul sa stie ca nu joc numai in filme de actiune, vreau sa fiu un actor adevarat, sa scap de imaginea creata, vreau sa demonstrez ca pot sa joc si altceva”, a completat actorul. De la inceputul carierei sale si pana acum, Jackie Chan a jucat in aproape 100 de filme de actiune, insa ne intrebam daca va rezista fara filmele care l-au consacrat.

 

Text: Ruxandra Raica