James Bond moare, dar si invie in filmul “Skyfall”

James Bond moare, dar si invie in filmul “Skyfall”Producatorii ultimei pelicule “James Bond” au lansat trailerul “Skyfall”, care tine numai 2 minute si 25 de secunde, suficient pentru a vedea faptul ca James Bond, interpretat de celebrul actor Daniel Craig, moare.

Nu va intristati, insa, inainte de vreme. Se pare ca Bond moare, dar invie imediat pentru a-si apara patria, Regina si sefa, secretele ascunse ale lui M, interpretata de Judy Dench, fiind adevarata piatra de incercare pentru Bond. James Bond.

Javier Bardem, Ralph Fiennes, Ben Whishaw si Berenice Marlohe, co-staruri in seria „Skyfall”, se vor afla la lansarea in cinematografele IMAX si pe ecrane, in data de 26 octombrie, in Marea Britanie, si pe 9 noiembrie in SUA.
Filmul va fi lansat in octombrie, la exact 50 de ani de la aparitia primei pelicule ce il are ca protagonist pe agentul 007 si in rolul principal pe Sean Connery.

Text: Andreea Popescu

august 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate