Janet Jackson este in conflict cu nepoata sa, Paris

janet_jacksonDupa cum sustine tabloidul National Enquirer, cantareata Janet Jackson nu o are deloc la inima pe nepoata sa Paris, fiica lui Michael Jackson.

“Janet este convinsa ca Paris vrea sa-i fure momentul de glorie si este foarte geloasa pe ea”, a declarat o sursa. “Toata lumea crede ca Janet este blanda si prietenoasa, pentru ca vorbeste de parca sopteste in interviuri. Dar adevarata Janet este cruda, genul care iti arunca lucruri in fata si nu accepta nicio porcarie, mai ales de la o adolescenta incapatanata”.

Paris, pe de alta parte, se pare ca i-a spus lui Janet sa-si vada de treaba si sa o lase in pace. Supararea cantaretei pare sa fi plecat de la promovarea serviciilor de slabit oferite de compania Nutrisystem. “Janet este frustrata pentru ca simte ca nu mai este speciala, simte ca Paris i-a luat locul ca noua printesa Jackson”, a spus aceeasi sursa.  Pe de alta parte, se pare ca nici macar bunica lui Paris nu este tocmai cel mai bun aliat al nepotilor sai si tot ceea ce o intereseaza sunt banii lasati de Michael. Dupa moartea cantaretului, conflictele din familia sa, care au in centru averea acestuia, par sa nu se mai termine, astfel ca, in loc ca Paris si fratii sai sa fie ajutati de familie sa treaca cu bine peste pierderea tatalui lor, sunt vanati de rude pentru faima si bani.

Text: Bianca Badescu