Janet Jackson nu va participa la concertul organizat in memoria lui Michael Jackson

Janet Jackson nu va participa la concertul organizat in memoria lui Michael JacksonCantareata Janet Jackson a declarat luni ca nu va participa la concertul organizat in memoria fratelui ei, Michael Jackson, deoarece acesta coincide cu procesul pe care il are in continuare cu doctorul acuzat de moartea fratelui sau. „Din cauza procesului, acest omagiu adus fratelui meu este mult prea dureros pentru mine”, a declarat Janet Jackson. Katherine Jackson (mama) si La Toya (sora) sunt de acord cu sustinerea concertului.

Concertul se va numi  „Michael Forever Tribute” si va fi sustinut pe data de 8 octombrie anul acesta. In ciuda faptului ca mama si sora megastarului sunt de acord cu sustinerea concertului, doi dintre fratii sai, respectiv Randy si Jermaine, impreuna cu un numar considerabil de fani sunt total impotriva acestui eveniment.  Multe dintre starurile internationale precum Christina Aguilera, Cee Lo Green si Smokey Robinson vor fi prezente la concert.

Text: Andreea Popescu

august 31st, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate